Race Mee

Welkom op KNAF Digital


Goed dat je hier bent, op KNAF Digital – hét nieuwe platform voor erkende racegamecompetities in Nederland, met ondersteuning van de Nederlandse autosportfederatie KNAF en sportkoepel NOC*NSF.

Op 25 januari gaan hier de eerste ‘KNAF-certified’-competities in Gran Turismo Sport en DiRT Rally 2.0 van start, over een periode van acht weken. De snelste deelnemers strijden in wekelijkse events om kampioenschapspunten en een prijzenpot van drieduizend euro. Meld je nu aan en doe mee!

In de loop van 2021 zal ook een betaalde ‘premium’-racelicentie worden geïntroduceerd. Hiermee krijgen digitale-licentiehouders de beschikking over extra voordelen, waaronder speciale aanbiedingen en deelname aan meerdere competities in extra racegames én van externe organisatoren. We houden je uiteraard goed op de hoogte in deze nieuwssectie.

KNAF Digital is opgezet om autosport toegankelijker te maken middels digitale races, ook wel simracing of virtueel racen genoemd, vanuit een samenwerking tussen de KNAF, gaming agency eMense en autosport- en racegamekenner Joe van Burik. De technische realisatie is in handen van creatief digitaal bureau miWebb. Voor de opstart van dit project is aanspraak gemaakt op het innovatiefonds van NOC*NSF.