Race Mee

Win zelf écht racen dankzij Spring Cups 2021-partners


De snelste deelnemers aan de KNAF-certified Spring Cups 2021 kunnen nog veel meer verdienen naast hun aandeel in de prijzenpot van 4.000 euro. Zij kruipen ook achter het stuur van een échte, fysieke raceauto dankzij de partners van KNAF Digital.

De extra prijzen worden mogelijk gemaakt dankzij de eerste trotse partners die KNAF Digital speciaal voor de Spring Cups 2021 presenteert. Bandenmerk Kumho Tyre, circuitdagorganisator Driving-Fun en uitzendbureau Charlie Works zijn ingestapt om dit platform voor officiële racegamecompetities verder te versterken. Ze vullen zo Logitech G als officieel simracing- en headset-partner van KNAF Digital aan.

Meld je hier gratis aan op KNAF Digital en race nu mee!

Digitale kampioenen worden échte autocoureurs
De kampioen van de KNAF-certified Gran Turismo Sport Spring Cup 2021 krijgt namelijk een unieke kans aangeboden: zèlf een uur lang racen in een geprepareerde raceauto op Circuit Zandvoort, onder begeleiding van een instructeur.* Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door Kumho en Driving-Fun, waarmee de beste digitale autocoureur van deze voorjaarscompetitie de kans krijgt om te proeven van fysieke autorensport.

Wie de titel in de KNAF-certified DiRT Rally 2.0 Spring Cup 2021 naar zich toe trekt, mag eveneens een uur lang rijden in een geprepareerde raceauto met een instructeur als bijrijder*. Deze kans wordt ook aangeboden door Kumho, om zo tevens de beste virtuele rallyrijder van dit voorjaar op KNAF Digital te laten kennismaken met een fysieke bolide.

Geluksvogels op het circuit
Naast deze speciale extra prijzen voor de Spring Cup 2021-kampioenen, maken ook alle andere deelnemers én volgers van KNAF Digital kans op een bijzondere belevenis op het circuit. Kumho biedt namelijk twee keer een complete race-ervaring aan, met twee ronden instructie en drie ronden zèlf rijden in een raceauto op Circuit Zandvoort.*

Deze belevenis wordt eenmaal verloot onder iedereen die heeft deelgenomen aan de KNAF-certified Spring Cups in Gran Turismo Sport én DiRT Rally 2.0. Daarnaast geven we dezelfde ervaring weg aan alle kijkers van de wekelijkse livestream op Motorsport.com en Twitch.tv/KNAFdigital die reageren en de stream ook delen op Instagram.

Als je nog niet deelneemt aan de competities op KNAF Digital, meld je dan nu gratis aan en schrijf je in voor de Spring Cups 2021 in Gran Turismo Sport en DiRT Rally 2.0! Praat ook mee op onze Discord-server en blijf op de hoogte van al onze activiteiten op Instagram.

Over Kumho Tyre
De Klok Banden is trotse importeur van het bandenmerk Kumho Tyre. De Kumho Tyre Company met hoofdkantoor in Seoul werd in 1960 opgericht en is nu met meer dan zestig miljoen verkochte banden een van de meest toonaangevende bandenfabrikanten ter wereld. Wereldwijd zijn banden van Kumho te vinden als eerste montage bij merken als Mercedes-Benz, BMW, Audi, Mini, Volkswagen Fiat, Seat, Skoda en de Koreaanse fabrikanten Hyundai en Kia. Kumho is al jaren sponsor van verschillende Europese voetbalclubs, zoals Bayer 04 Leverkusen, Tottenham Hotspur, FK Mladá Boleslav en BSC Young Boys. Er is zelfs een Kumho-bocht op Circuit Zandvoort!

Over Driving-Fun
Driving-Fun.com begon ruim 15 jaar geleden als een klein forum voor autoliefhebbers en het afstemmen van evenementen en circuitdagen. Nu werkten er ruim tien personen en zestig zelfstandigen voor Driving-Fun (DF) en is het de grootste organisator van circuitdagen in de Benelux. DF beschikt over ruim zestig raceauto’s voor experiences, licentiecursussen en bedrijfsincentives. Ook is DF importeur van Radical Sportscars in de Benelux.

Over Charlie Works
Charlie Works is een Europees uitzendbureau met een passie voor werk en recruit talent in heel Europa, dat uitgezonden wordt in verschillende sectoren, zoals logistiek en productie. Charlie Works is een verbinder die mensen samenbrengt, als doel heeft om partners te ontzorgen en tegelijkertijd mensen op de werkvloer te ondersteunen. Charlie Works heeft een sterk teamgevoel en gelooft in samenwerking om de klus te klaren.

* = Dit is inclusief alles (auto, instructeur, circuittijd, benzine), alleen eventuele schades zijn wel voor eigen rekening.