Race Mee

Snap-on sleutelt mee aan KNAF Digital als officieel tools-partner


Snap-on stapt in als officieel tools-partner van de KNAF Digital. Deze wereldmarktleider in gereedschap verbindt zich vanaf januari 2022 aan de Cups dit jaar per seizoen worden georganiseerd en stelt extra prijzen ter beschikking.

Snap-on Inc. bestaat meer dan 95 jaar en is uitgegroeid tot een begrip in diverse technische sectoren. Snap-on draagt de handelskenmerken service, snelheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Vandaag de dag zijn er in de Benelux 43 Snap-on franchise dealers die met hun ‘rijdende winkel’ de klant bezoeken om hun speciale gereedschappen te demonstreren en te verkopen.

Extra prijzen voor top drie
Als tools-partner stelt Snap-on diverse prijzen beschikbaar voor deelnemers op KNAF Digital, die in het bezit zijn van de digitale racelicentie (voor het jaar 2022). Zo maakt de top drie in de KNAF-certified Winter Cups 2022, zowel de drie beste deelnemers in Gran Turismo Sport als DiRT Rally 2.0, kans op de volgende exclusieve prijzen:

1e plek: Snap-on doppenset met ratels
2e plek: Snap-on steeksleutelset
3e plek: Snap-on verwisselbare schroevendraaier-set

Prijzen voor deelnemers en volgers
Daarnaast worden elk seizoen exclusieve gereedschappen van Snap-on weggegeven aan negen (willekeurig bepaalde) deelnemers aan de Winter Cups 2022, die hiervoor in het bezit zijn van de digitale racelicentie voor dit jaar.

Daarbovenop wordt nog eens per seizoen aan drie verschillende personen een exclusieve tool weggeven aan alle volgers van KNAF Digital op Instagram, Twitch, YouTube, Facebook en Twitter. Meer informatie over deze giveaway wordt op deze kanalen bekendgemaakt.