Race Mee

Racen voor de fun in Vrij rijden met MaximeMXM


Lekker online racen voor de gezelligheid, dat kan nu met MaximeMXM op KNAF Digital. Met deze bekende racefanate organiseren we elke twee weken een vrij rijden-sessie, waarin iedereen welkom is om het tegen Maxime én elkaar op te nemen.

MaximeMXM is bekend van haar streams op Twitch, video’s op YouTube en Instagram. Racegames en autosport staan daarin zeer regelmatig centraal – reden genoeg om de handen ineen te slaan met KNAF Digital, als platform voor officiële racegamecompetities en -events in Nederland.

Daarom organiseren we vanaf 22 april ‘Vrij rijden met MaximeMXM’, om de andere week op donderdagavond van 20:00 tot 22:00. In deze sessies wordt een reeks races in de game Gran Turismo Sport gehost door een digitale wedstrijdleider van KNAF Digital, die de lobby-instellingen beheert. Uiteraard is MaximeMXM van de partij om in deze races mee te rijden én ze te streamen.

Iedereen kan hieraan meedoen: meld je (gratis) aan op KNAF Digital en schrijf je in voor ‘Vrij rijden met MaximeMXM’ op de competitiepagina. Je ontvangt dan uiterlijk op de donderdag van de sessie om 19:00 een e-mail met informatie ter bevestiging van je deelname aan een race. Elke sessie bestaat in principe uit vier races met in totaal 56 plekken, dus wees er snel bij!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door KNAF Digital (@knafdigital)