Race Mee

Race wekelijks voor prijzengeld in de Autumn Trophy 2022


De KNAF-certified Autumn Trophy 2022 is van start gegaan op KNAF Digital. Iedereen is welkom om mee te strijden in deze erkende Nederlandse kampioenschappen met Gran Turismo 7, DiRT Rally 2.0 en twee nieuwe titels: iRacing (PC) en Assetto Corsa Competizione (PC). De prijzenpot bedraagt in totaal € 2000,-.

In de komende weken tot aan kerst kun je meedoen in één van de zes events voor GT7, DiRT Rally 2.0 of ACC, of in één van de vier events voor iRacing. De prijzenpot van € 2000,- wordt gesplit over deze vier games: € 500,- per game. Voor iedere punt die je behaalt win je prijzengeld. Let op: prijzengeld kan alleen geclaimed worden als je in het bezit bent van een KNAF Digital digitale racelicentie (uiterlijk vóór het einde van de cup activeren). Leer daar hier meer over.

Nieuwe competitie website
De KNAF Digital website heeft een update gekregen. Alle competities en details zijn nu te vinden nadat je inlogt op KNAF Digital. Je kunt nu snel via Games bekijken welke competities er live zijn en is er een all-time leaderboard zichtbaar.

Om direct naar de competitie pagina’s te gaan van de Autumn Trophy 2022 volg je de onderstaande links. Daar kom je meer details te weten over de competitie.

Gran Turismo 7 Autumn Trophy 2022 – Powered by Goodyear
DiRT Rally 2.0 Autumn Trophy 2022 – Powered by Goodyear
Assetto Corsa Competizione Autumn Trophy 2022
iRacing Truck Series – Autumn Trophy 2022

 

Succes deze herfst op KNAF Digital!