Race Mee

KNAF Digital Summer Beta 2022 gaat van start!

De zomervakantie komt langzaam aan een einde en dat betekent dat KNAF Digital weer zal starten met jaarlijkse zomerse competities. Ditmaal zal KNAF Digital afscheid nemen van de geliefde Gran Turismo Sport titel, maar als vervangende titel zal KNAF Digital beginnen met de gloednieuwe Gran Turismo 7-game. En het blijft hier niet bij, want KNAF Digital voegt nog twee titels toe aan zijn repertoire. De nieuwe titels zijn als volgt: iRacing (oval), DIRT Rally 2.0 (rallycross) en Gran Turismo 7.

Gran Turismo 7 (beta)
Zoals eerder vermeld zal Gran Turismo 7 de oudere GT Sport titel vervangen. Dat Gran Turismo 7 een vooruitgang is ten opzichte van GT Sport mag blijken, maar dit betekent niet dat er geen problemen opdoen. Daarom heeft KNAF Digital besloten om eerst een beta competitie te organiseren. Door deze beta kan de wedstrijdleiding bepalen in hoeverre GT7 klaar is voor een volledige competitie.

– De beta zal bestaan uit vier events. Je kan zelf deelnemen aan deze events door jezelf te kwalificeren voor een van de drie divisies (Divisie 1, Divisie 2 en Divisie 3).
– De pre-kwalificatiemethoden worden niet gewijzigd en werken dus hetzelfde als in onze vorige competities met GT Sport.
– De divisie 1-races zullen altijd op maandag worden gehouden, divisie 2 en 3 races vinden plaats op elke dinsdag.
– De hoofdprijs zal een Logitech-headset zijn voor degene met het beste auto & baan idee (vooraf ingezonden bij de wedstrijdleiding).
Schrijf jezelf in

iRacing (oval beta)
Een compleet nieuwe discipline met een compleet nieuwe game. Onze nieuwste toevoeging is iRacing, deze game stond al langer op het verlanglijstje van KNAF Digital en is eindelijk toegetreden tot ons competitie rooster. In samenwerking met Gathering of Tweakers hebben we een oval iRacing beta opgezet, deze race zal gehouden worden op 4 september om 19:30, dus schrijf je snel in!

– De competitie zal bestaan uit één event.
– De winnaar van deze competitie wint een Logitech headset.
Schrijf jezelf in

DiRT Rally 2.0 (rallycross beta)
De vraag naar een rallycross competitie bestond al best lang. Daarom heeft KNAF Digital besloten dat dit een goed moment is om een rallycross toernooi te organiseren. Rallycross is het circuit racen in de rally kant. Je raced hier met speciaal geprepareerde rallycross auto’s over een circuit met gemengde oppervlakken.

– Er zal een race plaatsvinden als pre-kwalificatie methode. Schrijf jezelf in op de site om deel te nemen.
– De finale’s zullen altijd op een zaterdag worden gehouden
– De winnaar van deze competitie wint een Logitech headset.
Schrijf jezelf in

DiRT Rally 2.0 (rally)
De rally kant in onze competitie is de enige discipline die geen wijzigingen ondergaat en zal dus gewoon als normale competitie verlopen.

– De competitie zal bestaan uit vier events.
– De competitie zal zoals gewoonlijk de hele week duren.
– De winnaar van deze competitie wint een Logitech headset.
Schrijf jezelf in

Door deze nieuwe games en disciplines hoopt KNAF Digital op een leerzaam seizoen met veel uitbreidingen en natuurlijk ook plezier. Names het team KNAF Digital wensen wij jou als rijder een mooi seizoen tegemoet.

 

AUTEUR: Daan van Zutphen