Race Mee

KNAF Digital feliciteert Summer Cup-kampioenen

Na het bevestigen van de einduitslagen feliciteert KNAF Digital de kampioenen van de KNAF-certified Summer Cups 2021 in Gran Turismo Sport en DiRT Rally 2.0.

De hele nazomer, tot in september, werd fel gestreden in de KNAF-certified Gran Turismo Sport Summer Cup 2021. Uiteindelijk wist Floris Simmerman de meeste punten te verzamelen en de titel naar zich toe te trekken. Rick Zoontjes is uiteindelijk tweede geworden in de einduitslag, Kaj de Bruin heeft na eerder de Spring Cup 2021 te winnen de derde plek veroverd.

De competitie was zo mogelijk nog feller in de KNAF-certified DiRT Rally 2.0 Summer Cup 2021. Die werd doeltreffend gewonnen door Maxiem Wagenaar, eerder al kampioen in de inaugurele Winter Cup 2021. Het verschil met de nummer twee, Przemek Rudzki uit Polen, bleek minimaal na verwerking van de schrapresultaten. Mark Fijn, eerder in de zomer winnaar van de de Virtuele ELE Rally, pakte de derde plek in de eindstand.

Alle deelnemers winnen, mits in het bezit van de digitale KNAF-racelicentie, hun aandeel in de prijzenpot op basis van hun gescoorde kampioenschapspunten.

Daarnaast krijgen de winnaars van de Summer Cups in Gran Turismo Sport en DiRT Rally 2.0 tevens een exclusieve race experience op Circuit Zandvoort, aangeboden door Driving-Fun als partner van KNAF Digital. De organisatie bedankt tevens officiële simracing- en headset-partner Logitech G en cupsponsoren HARC, Kartcentrum Lelystad en Kartcentrum Zwolle voor de steun!