Race Mee

KNAF DIGITAL FELICITEERT AUTUMN CUP KAMPIOENEN

Het stof dwarrelt langzaam neer; het motorgeluid is verstomd… De KNAF Certified Autumn Cup 2021 is tot een einde gekomen. De einduitslagen zijn bevestigd en KNAF Digital feliciteert de kampioenen in Gran Turismo Sport en Dirt Rally 2.0 van harte met hun overwinning.

De kille herfst werd opgewarmd door een verhitte strijd in de KNAF-certified Gran Turismo Sport Autumn Cup 2021, die maar liefst 8 super spannende race ronden bevatte over een periode van ruim twee maanden. Floris Simmerman, regerend kampioen van de Summer Cup, wist de eer hoog te houden en schreef ook de Autumn Cup op zijn naam. desondanks twee races te missen pakt Kaj de Bruin een verdiende tweede plek in het algemeen klassement. Calvin De Groot vind zichzelf terug op een welverdiende p3. Naast het geweld in divisie 1, waren er ook in divisie 2 en 3 spannende races te zien met mooie gevechten op de baan.

Ook op de onverharde, stoffige, ijzige en soms besneeuwde wegen gingen de KNAF rijders helemaal los op de 8 spannende events in het DiRt Rally 2.0 kampioenschap. Er werd geslipt, geraced en gegleden….van USA tot aan Scandinavië en van Schotland tot aan Monte Carlo. Przemek Rudzki uit Polen had na zijn tweede plaats de Summer Cup wat goed te maken, en dat deed hij ook. Dit resulteerde in een welverdiende P1 in het kampioenschap. Niels Louwerse finished respectievelijk op de tweede plaats en Colin de Vries op een welverdiende 3e plaats,

Alle deelnemers winnen, mits in het bezit van de digitale KNAF-racelicentie, hun aandeel in de prijzenpot op basis van hun gescoorde kampioenschapspunten.

Daarnaast krijgen de winnaars van de Autumn Cups in Gran Turismo Sport en DiRT Rally 2.0 ook weer een exclusieve race experience op Circuit Zandvoort, aangeboden door Driving-Fun als partner van KNAF Digital. De organisatie bedankt natuurlijk ook de officiële simracing- en headset-partner Logitech G en cupsponsoren MyLaps en Technova College voor hun support.