Race Mee

KNAF Digital blikt terug op een succesvol seizoen

Zowel de Dirt rally 2,0 als Gran turismo spring trophy’s zijn afgerond. Daarom blikt Knafdigital terug naar een succesvol rally seizoen en de allerlaatste gran turismo cup.

Ondanks een teruglopend deelnemers aantal was er geen gebrek aan spanning in de dirt rally 2,0 spring trophy.
Het titelgevecht tussen De Vries, Louwerse en Rudzki was ongekend spannend en vloog alle kanten op. Toch was het Prezemek Rudzki die met een nipte voorsprong van 70 punten het kampioenschap voor de tweede keer op zijn naam schreef. Het gevecht voor de tweede positie was mischien nog spannender. Deze werd gewonnen door Niels Louwerse met een namelijk een hele kleine voorsprong van 30 punten. Wij names Knafdigital bedanken alle deelnemers voor dit prachtige rally seizoen! Ook bedanken we graag de wedstrijdleiding zelf  voor de prachtige en uitdagende rally stages die ze voor ons dit seizoen hadden opgezet!

Ook het Gran turismo sport seizoen is ondanks het aantal deelnemers succesvol verlopen. Het kampioenschap werd dominant gewonnen door Calvin de Groot. De Groot won maarliefst zes van de acht rondes, de overige twee werden binnengesleept door Twan Vollebrecht. Vollebrecht eindigde als tweede in het algemeen klassement. Met een nipte achterstand van 52 punten op twan vollebrecht pakt Daan van Zutphen de derde plek in het algemeen klassement. Ook hebben we weer genoten van de individuele Gevechten op de baan voor het klassement. Er werd soms hard gevochten tijdens het seizoen, daarom was er goed te zien dat de limieten vaak opgezocht en soms ook gebroken werden. De creatieve racekalender met een hint naar een real-life races en dank aan de wedstrijdleiding viel goed in de smaak bij de deelnemers.

Graag bedankt de wedstrijdleiding alle deelnemers voor dit geweldige GT seizoen! Zonder deelnemers is er namelijk geen Knaf Digital.
Ook namens de organisatie bedanken wij onze sponsoren Logitech, HARC, Goodyear en Snap-on voor hun bijdrage aan dit seizoen.

 

AUTEUR: Daan van Zutphen