Race Mee

Deze prijzen ‘Powered by BMW’ winnen de Winter Cup 2022-deelnemers


De KNAF-certified Winter Cups 2022 lopen op hun eind, de winnaars zijn bijna officieel bekend! De beste deelnemers aan deze Gran Turismo Sport- en DiRT Rally 2.0-competities slepen de volgende mooie prijzen in de wacht.

Top vier
Zowel de winnaar van de KNAF-certified Gran Turismo Sport Winter Cup 2022 als die van de KNAF-certified DiRT Rally 2.0 Winter Cup 2022 mogen dankzij BMW Group Nederland het fysieke Circuit Zandvoort op. Zij winnen ieder een deelname aan de exclusieve M Race Track Training (in oktober 2022).

De nummers twee winnen een BMW M handbagagekoffer, voor de deelnemers op plek drie in beide competitie ligt er een BMW M Travelbag klaar.

Ook de Gran Turismo Sport- en DiRT Rally 2.0-coureurs op de vierde plek krijgen ieder een speciale prijs: een BMW M Motorsport Schoudertas.

Extra prijzen
Ook voor de coureurs op plek vijf tot en met veertien in beide competities is er een mooie prijs. Zij komen allemaal in aanmerking voor een BMW M Motorsport Wash Bag.

(Om in aanmerking te komen voor deze – en andere – prijzen, dienen deelnemers in het bezit te zijn van de digitale KNAF-racelicentie op KNAF Digital.)