Race Mee

Zo doe je mee op KNAF Digital


Volg deze instructies om mee te doen.

1. Maak een account aan op KNAF Digital via deze link. Om deze te bevestigen, check je mailbox (en eventueel de spam-folder). Door op de link in de bevestigingsmail te klikken, kun je je wachtwoord instellen en inloggen.
In je profiel zijn alleen je voornaam, achternaam, mailadres en username verplicht om in te vullen.
Daarnaast is het noodzakelijk om bij je profiel onder het kopje ‘Verbind’ je game account in te vullen, afhankelijk van de game die je wilt spelen.

2. Kies je de competitie waar je aan wilt deelnemen. Kies vervolgens het actuele event om te zien met welke auto(‘s) en op welk parkoers je kunt rijden en tot wanneer je hiervoor de kans hebt.

3. Lees je goed in op de instructies en reglementen op de competitie- en de event-pagina voordat je meedoet. Iedere competitie en game heeft zijn eigen methoden en regels om aan te houden. Zo kan het zijn dat je eerst een pre-kwalificatietijd moet insturen om je te kwalificeren voor een race.

4. Als de eindtijd van een event is bereikt, maakt de wedstrijdleiding het klassement op. Iedere punt die je wint heeft invloed op de hoeveel prijzengeld die jij kan winnen en je maakt kans op prijzen van een eventuele competitiesponsor. Zorg hiervoor wel dat je een actieve digitale racelicentie hebt.

Je kunt terecht op onze Discord-server als je vragen of opmerkingen hebt. Met jullie input komen we nog sneller tot een nog beter platform.

Succes en veel raceplezier!