Race Mee

Team KNAF Digital

KNAF Digital zoekt versterking!

Bekijk op deze pagina alle openstaande vrijwilligersfuncties.

– Voor alle vrijwilligersfuncties geldt dat je mee mag blijven doen met competities van KNAF Digital, tenzij anders aangegeven.
– Alle vrijwilligersfuncties zijn zo ontworpen dat je niet meer dan 8 uur per week bezig zou moeten zijn met de werkzaamheden.
– Je kunt je aanmelden voor meerdere functies, tenzij anders aangegeven.

Wedstrijdleiding
Wedstrijdleider algemeen
Hoofdwedstrijdleider (ACC)
Hoofdwedstrijdleider (RaceRoom)

Events
Live Event Crew

Media
Livestream caster (ACC)
Livestream producer (ACC)

 

Voor vragen over deze functies, contacteer twan@knafdigital.nl.

Wedstrijdleiding

Wedstrijdleider algemeen

– Als algemene wedstrijdleider houdt je je bezig met het beoordelen van inidenten bij digitale race competities op KNAF Digital. Ook kan er gevraagd worden meet te denken bij het ontwikkelen van het reglement. Je controleert ingezonden time trial tijden op correctheid. Ook kan jij als host fungeren van online race lobbies, doorgaans in de avond. Daarbij beoordeel jij live en achteraf race incidenten en deel jij eventueel straffen uit, gezamenlijk met je medewedstrijdleiders. Sportiviteit en het volgen van race etiquette vind jij uitermate belangrijk. Deze functie geeft jou de officiële status als digitale wedstrijdleider bij de KNAF en je bent welkom om wedstrijdleiding cursussen te volgen op het bondskantoor van de KNAF.
– Je hebt veel ervaring met verschillende sim-race titels en weet wat er speelt.
– Deze vrijwilligersfunctie is geschikt voor beginners, maar ervaring hebben met de organisatie van online race competities of wedstrijdleiderschap is een pluspunt. Je kunt situaties van onenigheid vanuit meerdere perspectieven bekijken en bent in staat om daar gewogen over te oordelen. Je bent in staat om duidelijk te communiceren.
– We zoeken meerdere personen voor deze functie om de genoemde werkzaamheden over te verdelen, dus je kunt je ook aanmelden voor specifieke onderdelen.
– Je sluit jezelf uit van deelname aan competities van KNAF Digital waarbij je zelf als wedstrijdleider kan fungeren.
Meld je aan

Hoofdwedstrijdleider (ACC)

– Als Hoofdwedstrijdleider van ACC houdt je je bezig met het organiseren van digitale race competities op KNAF Digital. Je denkt mee bij het ontwikkelen van het reglement en het ontwerpen van time trials en races. Ook kan jij als host fungeren van online race lobbies, doorgaans in de avond. Daarbij beoordeel jij live en/of achteraf race incidenten en deel jij eventueel straffen uit, gezamenlijk met je medewedstrijdleiders. Je deelt punten uit en vult deze in op de website. Sportiviteit en het volgen van race etiquette vind jij uitermate belangrijk. Deze functie geeft jou de officiële status als digitale wedstrijdleider bij de KNAF en je bent welkom om wedstrijdleiding cursussen te volgen op het bondskantoor van de KNAF.
– Je hebt veel ervaring met ACC en weet wat er speelt.
– Deze vrijwilligersfunctie is geschikt voor beginners, maar ervaring hebben met de organisatie van online race competities of wedstrijdleiderschap is een pluspunt. Je kunt situaties van onenigheid vanuit meerdere perspectieven bekijken en bent in staat om daar gewogen over te oordelen. Je bent in staat om duidelijk te communiceren.
– Je sluit jezelf uit van deelname aan ACC competities als je deze rol vervult.
Meld je aan

Hoofdwedstrijdleider (RaceRoom)

– Als Hoofdwedstrijdleider van RaceRoom houdt je je bezig met het organiseren van digitale race competities op KNAF Digital. Je denkt mee bij het ontwikkelen van het reglement en het ontwerpen van time trials en races. Ook kan jij als host fungeren van online race lobbies, doorgaans in de avond. Daarbij beoordeel jij live en/of achteraf race incidenten en deel jij eventueel straffen uit, gezamenlijk met je medewedstrijdleiders. Je deelt punten uit en vult deze in op de website. Sportiviteit en het volgen van race etiquette vind jij uitermate belangrijk. Deze functie geeft jou de officiële status als digitale wedstrijdleider bij de KNAF en je bent welkom om wedstrijdleiding cursussen te volgen op het bondskantoor van de KNAF.
– Je hebt veel ervaring met RaceRoom en weet wat er speelt.
– Deze vrijwilligersfunctie is voor mensen met ervaring in de game RaceRoom. Je kunt situaties van onenigheid vanuit meerdere perspectieven bekijken en bent in staat om daar gewogen over te oordelen. Je bent in staat om duidelijk te communiceren.
– Je sluit jezelf uit van deelname aan RaceRoom competities als je deze rol vervult.
Meld je aan

Events

Live Event Crew

– Als live event crew kun je jezelf aanmelden om op evenementen van KNAF Digital mee te werken. Denk aan het verwelkomen en begeleiden van bezoekers in een race simulator, of het uitdelen van goodies en promotiemateriaal. Ook de op- en afbouw van game materiaal kan tot de werkzaamheden behoren. We staan regelmatig op verschillende auto- en game-evenementen in beurshallen en op Circuit Zandvoort.
– Je hebt affiniteit met digitale autosport en bent breed geïnteresseerd in de verschillende games die we voeren op KNAF Digital.
– Deze vrijwilligersfunctie is geschikt voor beginners, maar ervaring hebben met evenementenwerk is een pluspunt.
– In het bezit zijn van een geldig rijbewijs is een pré
– We zijn altijd opzoek naar nieuwe live event crew.
– Doorgaans wordt deze vrijwilligersfunctie vergoed met een vrijwilligersvergoeding van 5 euro per uur, tenzij anders aangegeven.
Meld je aan

MEDIA

Livestream caster (ACC)

– Als Livestream Caster voor Assetto Corsa Competizione bij KNAF Digital ben je de stem van onze virtuele races, en speel je een cruciale rol in het overbrengen van de opwinding, het drama en de spanning van het simracen naar ons publiek. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van levendig commentaar en deskundige analyses tijdens de races, waardoor de kijkers een diepgaand inzicht krijgen in de actie op het circuit.
– Als Livestream Caster ben je niet alleen een commentator, maar ook een verhalenverteller. Je brengt de achtergrondverhalen van de coureurs, teams en races tot leven, en zorgt ervoor dat het publiek zich betrokken voelt bij het evenement. Je analyseert strategieën, benadrukt belangrijke momenten en biedt inzichtelijke observaties die de kijkervaring verrijken.
– Als Livestream Caster bij KNAF Digital heb je de unieke kans om je passie voor simracen te delen met een breed publiek, en zo bij te dragen aan de groei en het succes van onze simracing-community. Je speelt een actieve rol in het creëren van een meeslepende kijkervaring voor onze fans, en helpt zo om van onze evenementen onvergetelijke ervaringen te maken.
Meld je aan

livestream producer (ACC)

– Als Livestream Producer voor Assetto Corsa Competizione bij KNAF Digital speel je een essentiële rol in het creëren van een meeslepende kijkervaring voor ons publiek. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, opzetten en uitvoeren van hoogwaardige livestreams van onze virtuele races. Dit omvat het selecteren van de juiste camera-instellingen, het beheren van audio en video feeds, en het coördineren met andere teamleden om een vlotte productie te garanderen.
– Daarnaast ben je ook betrokken bij het ontwikkelen van creatieve elementen om de livestreams boeiend en interactief te maken, zoals het toevoegen van graphics, overlays en tussenstukken. Je zorgt ervoor dat de livestreams professioneel worden gepresenteerd en dat de kijkers een duidelijk en meeslepend beeld krijgen van de actie op het circuit.
– Kortom, als Livestream Producer bij KNAF Digital krijg je de kans om een cruciale rol te spelen in het leveren van hoogwaardige en meeslepende content aan ons publiek, en zo bij te dragen aan de groei en het succes van onze simracing-community.
Meld je aan