Race Mee

Event voorbij

00 dag
00 uur
00 min
00 sec

powered by

Eventbeschrijving

Dit is het twaalfde event van de KNAF-certified GT Sport Spring Cup 2021. Lees hier de uitgebreide instructies om goed deel te kunnen nemen.

Doe mee met de pre-kwalificatie door een snelle tijd te klokken in de Dagelijkse Race C op Circuit de Barcelona-Catalunya Grand Prix Layout. Deze is in Gran Turismo Sport te vinden onder Sport: Racedeelname, selecteer de Dagelijkse Race (Daily Race) en kies voor Kwalificatietijdrit (Qualifying Time Trial). Meer informatie is te vinden via deze link. Vul vervolgens jouw snelste tijd hier op het platform in.

De top 100 deelnemers van het event winnen punten voor het klassement en de snelste 44 deelnemers krijgen aan het einde van het evenement daarbij nog een uitnodiging om deel te nemen aan een race. De snelste 14 deelnemers starten op maandag om 19.30 uur in de Divisie I-race, die live te zien is op het Twitch-kanaal van KNAF Digital en bij Motorsport.com. Op dinsdag zal de Divisie II-race starten om 19:30 voor de nummers 15 tot en met 29, en de Divisie III-race op dinsdag 21:30 voor de mensen die zich op de 30e tot en met de 44e plek hebben gekwalificeerd.

De race wordt verreden in een Porsche 911 GT3 RS 2016 op Circuit de Barcelona-Catalunya Grand Prix Layout (track conditions: sunny 5:30, laps: 34, bandenslijtage: 3x, brandstofverbruik: 2x, initial fuel: 85%, balance of performance: uit, max power: 650 pk, min weight: 1300, banden max: race hard, banden min: race soft, banden beschikbaar: 1 set soft, 1 set medium, onbeperkt hard). Succes!

Let op: voeg het account 'KNAFdigital' toe aan de vriendenlijst van jouw account op PlayStation Netwerk. Dit kun je doen op je console, via de PlayStation smartphone-app of via deze link. Als wij je voor die lijst geaccepteerd hebben, kunnen we je tijd verifiëren. We zullen meermaals per dag verzoeken bekijken en accepteren.

Eindklassement

Positie Deelnemer Kwalificatietijd Divisie Punten
Goffedomme (Trung Nguyen)
Ring-Bimmer89 (Reno Wersch)
NLR_dommel2005 (Job Van dommelen)
YanBro96 (Yannick van den Brom)
GTSV-Randymor #888🇧🇪 (Randy Moreels)
diederVH (Jente Van haver)
Jetze_ofzo (jetze rodenhuis)
Chr1sCross71 (Christian Vermeer)
RemcoW86 (Remco Wint)
Robbe (Robbe van Eekelen)
JASG2321 (Jan Schoneveld)
Alpha_king39 (Ivin Oudejans)
Tyke21 (Tyke Verhoef)
stndrr (stig van den brand)
DimiCrazyDamper (Dimi Schuermans)
Steeverr (Stefan Verheij)
ARIE_RACING64 (Arie Haydar)
Franco1974 (Franco Scala)
Demien (Demiën Schippers)
thijsvanbladel (Thijs Van Bladel)