Race Mee

Event voorbij

00 dag
00 uur
00 min
00 sec

powered by

Eventbeschrijving

Dit is het elfde event van de KNAF-certified GT Sport Spring Cup 2021. Lees hier de uitgebreide instructies om goed deel te kunnen nemen.

Doe mee met de pre-kwalificatie door een snelle tijd te klokken in de Dagelijkse Race A op Fuji International Speedway. Deze is in Gran Turismo Sport te vinden onder Sport: Racedeelname, selecteer de Dagelijkse Race (Daily Race) en kies voor Kwalificatietijdrit (Qualifying Time Trial). Meer informatie is te vinden via deze link. Vul vervolgens jouw snelste tijd hier op het platform in.

De top 100 deelnemers van het event winnen punten voor het klassement en de snelste 44 deelnemers krijgen aan het einde van het evenement daarbij nog een uitnodiging om deel te nemen aan een race. De snelste 14 deelnemers starten op maandag om 19.30 uur in de Divisie I-race, die live te zien is op het Twitch-kanaal van KNAF Digital en bij Motorsport.com. Op dinsdag zal de Divisie II-race starten om 19:30 voor de nummers 15 tot en met 29, en de Divisie III-race op dinsdag 21:00 voor de mensen die zich op de 30e tot en met de 44e plek hebben gekwalificeerd.

De race wordt verreden in een Lamborghini COUNTACH 25TH ANNIVERSARY 1988 op Fuji International Speedway (Short) (track conditions: sunny 5:00, laps: 18, bandenslijtage: 4x, brandstofverbruik: 4x, balance of performance: uit, max power: 547 pk, min weight: 1400, banden max: sport medium (verplicht), banden min: sport soft (verplicht)). Succes!

Let op: voeg het account 'KNAFdigital' toe aan de vriendenlijst van jouw account op PlayStation Netwerk. Dit kun je doen op je console, via de PlayStation smartphone-app of via deze link. Als wij je voor die lijst geaccepteerd hebben, kunnen we je tijd verifiëren. We zullen meermaals per dag verzoeken bekijken en accepteren.

Eindklassement

Positie Deelnemer Kwalificatietijd Divisie Punten
41 VRG_Jacco (Jacco Vroegindeweij) 59:59:59.999 0
GTJ-1982 (Jan Willem Lentjes)
TENTFS_Eendje (Leon Ackermann)
Wesley231102 (Wesley Eckhardt)
NeonJordi (Jordi Gerards)
Denniizz (Dennis Raaijmakers)
Yorrick9090 (Yorrick Zaal)
Alpha_king39 (Ivin Oudejans)
stndrr (stig van den brand)
ARIE_RACING64 (Arie Haydar)
Demien (Demiën Schippers)
DeML (Marco Leijten)
KingRobert3D (Robert Peters)
OJRT_Nick (Nick Hoetrickx)
Jarred (Jarred Prinssen)
Rinke_Mouris (Rinke Mouris)
bcorn1 (Bas Cornelissen)
ThijmenBouman (Thijmen Bouman)
Peter (Peter Hardeveld)
Vision3__ (Garrick Lande)