Race Mee

Event voorbij

00 dag
00 uur
00 min
00 sec

powered by

Eventbeschrijving

Dit is het tweede event van de KNAF-certified GT Sport Spring Cup 2021. Lees hier de uitgebreide instructies om goed deel te kunnen nemen.

Doe mee met de pre-kwalificatie door een snelle tijd te klokken in de Dagelijkse Race A op Goodwood Motor Circuit. Deze is in Gran Turismo Sport te vinden onder Sport: Racedeelname, selecteer de Dagelijkse Race en kies voor Kwalificatietijdrit. Meer informatie is te vinden via deze link. Vul vervolgens jouw snelste tijd hier op het platform in.

De top 100 deelnemers van het event winnen punten voor het klassement en de snelste 44 deelnemers krijgen aan het einde van het evenement daarbij nog een uitnodiging om deel te nemen aan een race. De snelste 14 deelnemers starten op maandag om 19.30 uur in de Divisie I-race, die live te zien is op het Twitch-kanaal van KNAF Digital en bij Motorsport.com. Op dinsdag zal de Divisie II-race starten om 19:30 voor de nummers 15 tot en met 29, en de Divisie III-race op dinsdag 21:00 voor de mensen die zich op de 30e tot en met de 44e plek hebben gekwalificeerd.

De race wordt verreden in een BMW M3 SPORT EVOLUTION 1989 op Goodwood Motor Circuit (track conditions: good weather (13:15), time limit: 30 min, bandenslijtage: 4x, brandstofverbruik: 3x, balance of performance: uit, max power: 350 pk, min weight: 1080 kg, banden max: sport soft, banden min: sport hard). Succes!

Let op: voeg het account 'KNAFdigital' toe aan de vriendenlijst van jouw account op PlayStation Netwerk. Dit kun je doen op je console, via de PlayStation smartphone-app of via deze link. Als wij je voor die lijst geaccepteerd hebben, kunnen we je tijd verifiëren. We zullen meermaals per dag verzoeken bekijken en accepteren.

Eindklassement

Positie Deelnemer Kwalificatietijd Divisie Punten
MHooijer83 (Michiel Hooijer)
Vision3__ (Garrick Lande)
FelixRussell (Felix van Rooijen)
RoVo79 (Ronald Vollenbroek)
BjornLive (Bjorn Remmerswaal)
kip0802 (Tom Nout)
PaulB99 (Paul Beumer)
Srusso-21 (Sebastian Russo)
Jesse_T (Jesse van Goolen)
Jonnavdb (Jonathan van den Berg)
senne714 (Senne Gram)
NERD-RikWrx (Eric Koen)
DrivingDutchmanR (Rob Blom)
OJRT_Sven44 (Sven Mathys)
Nikos_cs (Nikos Eastbird)
Bronkie48 (Brian Bronkhorst)
X0314_kILeRx (Yannick Gerards)
Eelco89 (Eelco van der Meulen)
Mielo (Camiel Slingerland)
Maxerati_gt (Max Wever)