Race Mee
KNAF-certified Gran Turismo Sport Winter Cup 2021

Event 8 - Lago Maggiore & Sainte-Croix


Event voorbij

00 dag
00 uur
00 min
00 sec

Eventbeschrijving

Dit is het achtste en laatste event van de KNAF-certified GT Sport Winter Cup 2021. Lees hier de uitgebreide instructies om goed deel te kunnen nemen.

Doe mee met de pre-kwalificatie door een snelle tijd te klokken in de Dagelijkse Race A op Autodrome Lagio Maggiore - West. Deze is in Gran Turismo Sport te vinden is onder Kwalificatietijdrit (Speltype Sport). Meer informatie is te vinden via deze link. Vul vervolgens jouw snelste tijd hier op het platform in.

De top 100 deelnemers van het event winnen punten voor het klassement en de snelste veertien deelnemers krijgen aan het einde van het evenement daarbij nog een uitnodiging om deel te nemen aan de race. De race wordt op maandag 22 maart 2021 van 19:00 tot 20:00 verreden in een Ferrari F40 1992 op Circuit de Sainte-Croix - A (track conditions: sunny (7:10), laps: 10, bandenslijtage: 6x, brandstofverbruik: 2x, banden max: sport normal, banden min: sport hard, max power: 746 pk, min weight: 990 kg, balance of performance: uit). Succes!

Let op: voeg het account 'KNAFdigital' toe aan de vriendenlijst van jouw account op PlayStation Netwerk. Dit kun je doen op je console, via de PlayStation smartphone-app of via deze link. Als wij je voor die lijst geaccepteerd hebben, kunnen we je tijd verifiëren. We proberen om overdag uiterlijk elk uur verzoeken te bekijken en accepteren.

Eindklassement

Positie Deelnemer Kwalificatietijd Divisie Punten
BjornLive (Bjorn Remmerswaal)
McLarenJk (Julien Klok)
TDR_KlaasJansen (Klaas Jansen)
Mitchlaman (Mitch Laman)
Frank Barkhof (Frank Barkhof)
mr-dre70_NED (Andre Zelle)
JBorn (Justin Van den Born)
NeoTek_GT (John Bruins)
El-Camelianoo (Camiel Adams)
Bert racer (Bert Ravenhorst)
AxelGoes55 (Axel Goes)
Craig_aks (Amit Sahebdien)
GTP_DTM (Piet Jansen)