Race Mee

Event voorbij

00 dag
00 uur
00 min
00 sec

Eventbeschrijving

Dit is het zesde event van de KNAF-certified GT Sport Winter Cup 2021. Lees hier de uitgebreide instructies om goed deel te kunnen nemen.

Doe mee met de pre-kwalificatie door een snelle tijd te klokken in de Dagelijkse Race C op Circuit de la Sarthe. Deze is in Gran Turismo Sport te vinden is onder Kwalificatietijdrit (Speltype Sport). Meer informatie is te vinden via deze link. Vul vervolgens jouw snelste tijd hier op het platform in.

De top 100 deelnemers van het event winnen punten voor het klassement en de snelste veertien deelnemers krijgen aan het einde van het evenement daarbij nog een uitnodiging om deel te nemen aan de race. De race wordt op maandag 8 maart 2021 van 19:00 tot 20:00 verreden in een Gr 1-auto (Audi R18 Audi Sport Team Joest 2016 / Porsche 919 HYBRID PORSCHE TEAM 2016 / Toyota TS050 HYBRID TOYOTA GAZOO RACING 2016) op Circuit de Spa-Francorchamps (track conditions: rain (11:00), time limit: 30 min., bandenslijtage: 6x, brandstofverbruik: 5x, banden max: super soft, banden min: race hard, balance of performance: aan). Succes!

Let op: voeg het account 'KNAFdigital' toe aan de vriendenlijst van jouw account op PlayStation Netwerk. Dit kun je doen op je console, via de PlayStation smartphone-app of via deze link. Als wij je voor die lijst geaccepteerd hebben, kunnen we je tijd verifiëren. We proberen om overdag uiterlijk elk uur verzoeken te bekijken en accepteren.

Eindklassement

Positie Deelnemer Kwalificatietijd Divisie Punten
Samuel (Samuel van Vollenhoven)
BjornLive (Bjorn Remmerswaal)
JBorn (Justin Van den Born)
TDR_KlaasJansen (Klaas Jansen)
Mitchlaman (Mitch Laman)
Frank Barkhof (Frank Barkhof)
mr-dre70_NED (Andre Zelle)
GTP_DTM (Piet Jansen)
NeoTek_GT (John Bruins)
El-Camelianoo (Camiel Adams)
Bert racer (Bert Ravenhorst)
AxelGoes55 (Axel Goes)
Craig_aks (Amit Sahebdien)