Race Mee

Event voorbij

00 dag
00 uur
00 min
00 sec

Eventbeschrijving

Dit is het tweede event van de KNAF-certified GT Sport Winter Cup 2021. Lees hier de uitgebreide instructies om goed deel te kunnen nemen.

Doe mee met de pre-kwalificatie door een snelle tijd te klokken in de Dagelijkse Race C. Deze is in Gran Turismo Sport te vinden is onder Kwalificatietijdrit (Speltype Sport). Meer informatie is te vinden via deze link. Vul vervolgens jouw snelste tijd hier op het platform in.

De top 100 deelnemers van het event winnen punten voor het klassement en de snelste veertien deelnemers krijgen aan het einde van het evenement daarbij nog een uitnodiging om deel te nemen aan de race. De race wordt op maandag 8 februari 2021 van 19:00 tot 20:00 verreden in twee Gr. 3 auto's op hetzelfde circuit (BMW M6 GT3 WALKENHORST MOTORSPORT 2016 / MERCEDES-AMG GT3 AMG-TEAM HTP-MOTORSPORT 2016), 15 laps, bandenslijtage: 11x, brandstofverbruik: 2x, banden max: race medium, banden min: race hard). Succes!

Let op: voeg het account 'KNAFdigital' toe aan de vriendenlijst van jouw account op PlayStation Netwerk. Dit kun je doen op je console, via de PlayStation smartphone-app of via deze link. Als wij je voor die lijst geaccepteerd hebben, kunnen we je tijd verifiëren. We proberen om overdag uiterlijk elk uur verzoeken te bekijken en accepteren.

Eindklassement

Positie Deelnemer Kwalificatietijd Divisie Punten
Tijnbosbos (Tijn Bos)
Julian (Julian Lok)
Boschkol (Douwe Bosch)
Komteruitdan08 (Etienne Van Hooff)
Mielo (Camiel Slingerland)
CanisLupusNL (Eric de Vos)
themenace78 (Dennis van Steenbergen)
Tyke21 (Tyke Verhoef)
Goffedomme (Trung Nguyen)
topgear43210 (Bart Spek)
JustusSterk (Justus Sterk)
Bmwm3power34 (Romano Ronge)
Joe_McSpeed (Joe van Burik)